La Marxa contra la Violència de Gènere conclou amb èxit

L’objectiu és sensibilitzar i conscienciar a la societat, a través de l’esport, contra la violència masclista.

40
violència de gènere

L’Ajuntament de València, a través de la Fundació Esportiva Municipal, ha organitzat la II Marxa contra la Violència de Gènere.

Es tracta d’una marxa popular de caràcter no competitiu que ha recorregut el centre de la ciutat en un circuit circular de 5,5 km. Amb eixida i arribada en el passeig de l’Albereda visitant alguns dels punts més emblemàtics, com els carrers Colom i Xàtiva, les torres de Quart o de Serrans. L’objectiu és sensibilitzar i conscienciar a la societat, a través de l’esport, contra la violència masclista. Una causa que desgraciadament va tornar a estar d’actualitat amb l’assassinat a Elda de Jessica Bravo, sumant així 49 dones assassinades per violència masclista en el que portem de 2017.

La inscripció tenia un cost d’1€ la recaptació del qual ha anat destinada íntegrament a l’Associació Alanna, des d’on es duen a terme programes de suport i inclusió a dones víctimes de la violència de gènere.

Però sobretot es tracta d’un gran acte esportiu i festiu, que un sol radiant va voler compartir amb les més de 4.000 persones que van omplir de compromís i alegria el centre de la ciutat i al que es van sumar diferents col·lectius com el Col·legi Oficial d´Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, el Voluntariat esportiu o els voluntaris de la Policia Local de València i el seu equip G.A.M.A. (Grup d’Actuació contra els Maltractaments). A més, la marxa recreativa ha comptat amb activitats paral·leles a partir de les 11 h, com classes de fitness llatí, exhibicions o tallers.

Perquè junts contra el maltractament aconseguirem que no hi haja ni una menys.