La zona de la Marina de Valencia donse se instalará el nuevo centro de innovación.
L’equip de la companyia belga Fosbury&Sons continuarà amb el desenvolupament de València InnovationBay, concretament en la zona de la Marina, un projecte obert des del primer dia al sector de l’emprenedoria local.

València ha sigut capaç d’atraure la inversió de l’empresa belga amb seus a Anvers i Brussel·les. Seguint amb els seus plans de desenvolupament internacional, ciutats com Gant, Ámsterdam o València, entre unes altres, s’uniran a un projecte internacional que vol comptar amb una xarxa de 15 seus connectades per al 2020.

 

La seu valenciana se situarà en l’antiga estació marítima amb l’objectiu d’oferir un ambient de treball atractiu i adaptat a l’economia del segle XXI, que aporte valor a emprenedors, treballadors, nòmades digitals, creatius, startups i grans empreses.Tant el disseny dels espais com la realització de diferents activitats i esdeveniments (al costat de col·laboradors locals i internacionals) tenen com a missió humanitzar la innovació i fer la tecnologia més accessible a la ciutadania.

Amb la candidatura València InnovationBay, Fosbury and Sons va presentar una proposta complementària a l’oferta emprenedora i tecnològica ja instal·lada a l’entorn de la Marina de València, el valor de la qual va atraure des del primer moment a la companyia en el seu interès de presentar-se al concurs.

El projecte, que també inclou una oferta gastronòmica i de restauració, es defineix per tindre un esperit integrador obert a tota la comunitat emprenedora, creativa i empresarial valenciana. “Volem muntar un projecte local atractiu sobre una plataforma internacional forta”,afirma Violeta Garín, local manager de València InnovationBay.

La zona de la Marina de Valencia donse se instalará el nuevo centro de innovación.

L’equip local ja està contactant amb estudis valencians especialitzats en disseny d’interiors per a unir-se al projecte. L’objectiu és aconseguir que Fosbury&Sons – València InnovationBay s’integre al màxim dins de la cultura visual i de disseny del territori valencià.

Agraïts per la confiança depositada per part d’entitats, organitzacions, projectes i persones emprenedores, Fosbury and Sons –València InnovationBay recalca la seua essència oberta i integradora i es posa a la disposició de la ciutat i de la seua comunitat emprenedora.