La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, ha criticat la decisió de Pere Fuset de renunciar al càrrec de Cultura Festiva temporalment. Ha sigut aquest matí quan l’edil de Compromís ha anunciat aquesta renúncia. Una decisió conseqüència del cas Vivers pel qual s’asseurà en la banqueta.

Les reaccions no s’han fet esperar. Des de l’oposició, Catalá ha assegurat que és “una mesura interessada, unes vacances pagades”. La popular ha mostrat el seu descontentament en afirmar que Fuset “continuarà cobrant com a edil del Ajuntament de València“.

María José Catalá ha afirmat que “el més assenyat haguera sigut el cessament definitiu de les seues responsabilitats”. “És incoherent que un regidor que està processat per una prevaricació administrativa, abandone les seues competències en Cultura Festiva i no les d’Administració Electrònica i Servei de Tecnologies de la Informació i la Comunicació”, ha sentenciat.

Pere Fuset
El concejal Pere Fuset durante la rueda de prensa en la que ha presentado su renuncia.

Fuset renúncia com a regidor de Cultura i Festes

Fuset ha anunciat el seu renúncia «temporalment i de manera indefinida». Així ho ha comunicat en una compareixença on ha estat acompanyat per l’alcalde, Joan Ribó.

D’aquesta forma, Fuset deixarà les seues competències de Cultura i Festes en el consistori valencià fins que se celebre el judici pel cas de Vivers. Cal recordar que el regidor de Compromís està acusat d’un delicte per homicidi imprudent després de la mort d’un operari que treballava en el muntatge dels concerts de Vivers.

Ara serà el regidor Carlos Galiana qui assumisca les competències de Fuset. No obstant això, l’edil ha assenyalat que no deixarà la seua acta a l’Ajuntament de València. Així ha sigut l’anunci que s’ha publicat en el canal oficial de twitter del consistori valencià.