Aquest dimarts, 23 de maig, en la sala de premsa del Camp de Mestalla, Marcelino García Toral ha sigut presentat com a nou entrenador del València CF per les dues pròximes dues temporades.

Al costat del nou tècnic, l’acte ha comptat amb la presència de la presidenta del València CF, Layhoon Chan, el conseller executiu i futur president Anil Murthy, el director general, Mateu Alemany, el director esportiu, José Ramón Alesanco, a més d’altres personalitats del Club.

Marcelino ha reconegut ser un entrenador que exigeix ordre, disciplina i sacrifici als seus jugadors. En aquest sentit, el nou tècnic arriba per a canviar una dinàmica de club que s’estén ja dos anys en el temps i al que vol dotar de competitivitat i estil de joc.

El tècnic asturià ha declarat que van a “treballar units, des del consens, per a intentar fer una plantilla competitiva i retornar al València CF als llocs alts de la classificació”.

En aquesta adreça, tant el tècnic com el director general, Mateu Alemany, han confirmat que va a haver-hi moltes modificacions en l’actual plantilla.

Respecte als jugadors cedits, Alemany, ha declarat que no es van a dur a terme les opcions de compra tal com estan establides. D’aquesta afirmació es pot deduir que el València CF pot intentar escometre algun fitxatge dels jugadors cedits (Mario Suárez, Siqueira, Mangala i Munir) si canvien les condicions contractuals prèviament establides.

Un dels detalls que s’ha pogut escindir de la roda de premsa de presentació de Marcelino García Toral ha sigut que es pretendre confeccionar una plantilla amb “dos porters de la primera plantilla i un tercer que alterne amb el filial“.

En el que concerneix a la pedrera, Marcelino ha assegurat que en la seua trajectòria ha utilitzat constantment a jugadors de categories inferiors i que, per descomptat, també en el València CF pensa comptar amb futbolistes amb projecció de futur.

El nou entrenador, Marcelino García Toral, ja ha sigut presentat oficialment i arranca així oficialment la temporada 2017-2018 per a canviar el rumb del València CF i retornar al Club a la part alta de la classificació.