Nace una marca para identificar las naranjas valencianas
Ximo Puig presenta la marca que identifica las naranjas valencianas.

La Generalitat Valenciana ha presentat la nova marca que identificarà des d’ara les taronges valencianes. La nova etiqueta cerca facilitar la identificació de la procedència del cítric comprat en fruiteries i supermercats.

El president del Consell, Ximo Puig, ha sigut el responsable de donar a conèixer la nova marca de les taronges valencianes. El president ha assenyalat que aquesta marca pretén que la resta d’Espanya i d’Europa relacionen els cítrics amb el Mediterrani i la Comunitat.

A més, Puig ha explicat que la campanya persegueix un doble objectiu. D’una banda pretén augmentar el consum de taronges i, per un altre, reforçar la identificació d’aquesta amb l’autonomia.

La Comunitat Valenciana cultiva el 2% dels cítrics del món. A més, concentra el 14% de l’exportació global. Per tant, segons Puig, “som la terra de la taronja i Espanya i Europa l’han de saber”.

LA MARCA DE LA TARONJA VALENCIANA VE PER A QUEDAR-SE

D’altra banda, la campanya tracta de facilitar al client la identificació de les taronges valencianes, d’oferir al mercat un segell de qualitat i de aconseguir que el client reconega “el millor cítric del món i el compre per la seua qualitat”.

El president ha destacat la unitat amb la qual està actuant el sector citrícola en diferents àmbits. També en el disseny d’aquesta marca, per a aconseguir que els professionals del camp valencià augmenten la seua rendibilitat.

Puig ha avançat que la marca, dissenyada per l’estudi Lavernia Cienfuegos, anirà acompanyada d’una campanya de publicitat, ideada per AGR Food Màrqueting, que començarà enguany i que tindrà vocació de continuïtat en els anys amb major pressupost cada exercici.