maratón
Plano del recorrido del Maratón Trinidad Alfonso de Valencia.

CRISTINA CORREDERA. Preparats, llestos, ja.  La capital mundial del running demà donarà el tret d’eixida a la Marató València Trinidad Alfonso EDP 2019.

A quina hora és l’eixida?

A les 8:30h la primera onada de la Marató i de tots els corredors de 10K. Deu minuts després eixiran tots els atletes participants que s’han inscrit amb temps entre 3h31:00 i 3h45:59. Minuts més tard, a les 8.50 hores eixiran tots els atletes participants que s’han inscrit amb temps entre 3h46:00 i 4h00.59. Quan es facen les 9 del matí partiran finalment tots els atletes participants que s’han inscrit amb temps de 4h01.00 d’ara en avant.

El Pont de Montolivet torna a ser el lloc en el qual es capture la mítica foto d’eixida amb tots els participants d’aquesta edició de la Marató de València.

Quin és el recorregut?

Els 42 kilometros dels carrers valencians s’omplin de corredors, voluntaris i persones que acudisquen a animar als participants. Tots ells podran gaudir de l’esdeveniment esportiu més esperat a la ciutat passant per llocs tan emblemàtics com Veles e Vents, Universitat de València, Jardins de Vivers, Passeig de l’Albereda, Mestalla, Palau de la Música, Ajuntament de València, l’Estació del Nord o la Porta del Mar, fins a arribar a la meta situada a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’objectiu d’aquesta edició és entrar en el Top5 de circuits més ràpids del món, això dependrà de les marques que aconseguisquen els atletes d’elit que participen. Els 25.000 corredors més els 7000 del 10K arribats de 101 països diferents compten les hores perquè comence La Marató València Trinidad Alfonso EDP 2019.