La cantant Mara Barros estarà de gira este estiu amb Joaquín Sabina i ho compagina amb el llançament, 14 anys després, del seu treball discogràfic debut “Per Motius personals”, que inclou composicions de Jorge Marazu, Txetxu Altube o Pancho Varona.

Què ens anem a trobar en el disc que suposa el teu retorn a la música?

“Per motius personals” és un treball on sense ser compositora he intentat obrir-me en canal, seleccionar molt bé el repertori per mostrar-me tal com sóc.

 

Per què vas deixar el teu projecte musical en 2003 amb el teu disc debut “Digues-m’ho tu”?

Digues-m’ho el teu va va néixer en 2003, en aquest moment vaig arribar al món de la música amb ganes i il·lusió, però va anar el meu últim treball perquè em vaig portar una decepció amb la indústria, vaig comprovar que podia viure de la música fent altres treballs, sense necessitat de tenir un projecte discogràfic entre les mans.

Com va ser l’experiència del concurs “Popstars: tot per un somni”?

És programa del que guardo grans records, no vaig guanyar, a tots ens agrada guanyar, però no em penedeixo d’haver quedat en sisè lloc, em sembla perfecte.

Com definiries a Joaquín Sabina?

És el meu valedor professional, em reivindique com a corista d’un dels més grans cantautors d’aquest país. Solament tinc bones paraules, Joaquín Sabina és generós a tots els nivells, és la paraula que millor li defineix, a nivell econòmic és el que millor paga i damunt de l’escenari ens dóna molt espai, en aquesta gira hi ha moments que sembla que és un concert de Mara Barros i Sabina.