Aquest cap de setmana torna a la platja del Cabanyal la 3a Edició del Festival Mar i Jazz, un esdeveniment on la música, el jazz, els tallers, i els jocs per als més xicotets, ompliran els més de 12.000 m2 del Parc de Doctor Lluch, a escassos metres de la platja.

Un projecte que va sorgir amb la intenció d’acostar música, cultura i oci a tots els públics del barri i que comptarà amb un mercat ambulant artesanal, activitats i tallers gratuïts per a xiquets i una fira gastronòmica “Cabanyal a Bocados” que brindarà l’oportunitat als assistents de degustar el millor de l’oferta culinària de la zona, acompanyat de la cerveza Alhambra.

Amb horaris de divendres de 18:00h a 1:30h, dissabte 15 de juny 12:00h a 1:30h i diumenge 16 de juny de 12:00h a 0:00h, el festival comptarà amb dos escenaris que faran d’aparador dels millors artistes valencians i nacionals de jazz, així com de la música jamaicana, ska, soul…

Al Poble Infantil Kinderland els més xicotets podran gaudir de tallers de dansa i música, teatre de marionetes, pintacares, disfresses, tatoos…

Planol del Festival Mar i Jazz

El preu de l’entrada és de 7€ amb venda anticipada i 8€ en taquilla, i l’abonament per als 3 dies del festival és de 15€. Els menors de 12 anys entren gratis (sempre que vagen acompanyats d’un adult).

Pels escenaris passaran entre altres el jazz de Bacana i Javier Botella , Astro Beat, K Fe To High,Phonographie…, pots consultar ací el programa d´actuacions dels escenaris Cabanyal i Cap de França.