Mar i Jazz es junten aquest cap de setmana en el Cabanyal

La música,el jazz, la gastronomia, les activitats per als més xicotets ompliran el parc de Doctor Lluch

Aquest cap de setmana torna a la platja del Cabanyal la 3a Edició del Festival Mar i Jazz, un esdeveniment on la música, el jazz, els tallers, i els jocs per als més xicotets, ompliran els més de 12.000 m2 del Parc de Doctor Lluch, a escassos metres de la platja.

Un projecte que va sorgir amb la intenció d’acostar música, cultura i oci a tots els públics del barri i que comptarà amb un mercat ambulant artesanal, activitats i tallers gratuïts per a xiquets i una fira gastronòmica “Cabanyal a Bocados” que brindarà l’oportunitat als assistents de degustar el millor de l’oferta culinària de la zona, acompanyat de la cerveza Alhambra.

Amb horaris de divendres de 18:00h a 1:30h, dissabte 15 de juny 12:00h a 1:30h i diumenge 16 de juny de 12:00h a 0:00h, el festival comptarà amb dos escenaris que faran d’aparador dels millors artistes valencians i nacionals de jazz, així com de la música jamaicana, ska, soul…

Al Poble Infantil Kinderland els més xicotets podran gaudir de tallers de dansa i música, teatre de marionetes, pintacares, disfresses, tatoos…

Planol del Festival Mar i Jazz

El preu de l’entrada és de 7€ amb venda anticipada i 8€ en taquilla, i l’abonament per als 3 dies del festival és de 15€. Els menors de 12 anys entren gratis (sempre que vagen acompanyats d’un adult).

Pels escenaris passaran entre altres el jazz de Bacana i Javier Botella , Astro Beat, K Fe To High,Phonographie…, pots consultar ací el programa d´actuacions dels escenaris Cabanyal i Cap de França.