Conclou un curs acadèmic més i l’Escola d’Empresaris EDEM acomiada a la seua tercera promoció del Grau en ADE per a Emprenedors. Un curs de 42 alumnes que al llarg de quatre anys han aconseguit el més difícil: aprendre a emprendre.

Manuel Palma, president del Grup Palma i vicepresident d’EDEM, ha apadrinat als estudiants als qui els ha convidat a esforçar-se i motivar-se per a aconseguir tots els seus somnis empresarials. Tant Palma com la directora d’EDEM, Lucía Egea, no han dubtat a remarcar als alumnes els ingredients imprescindibles per al progrés i desenvolupament personal.

El Grau d’ADE per a Emprenedors és un projecte educatiu diferenciat i d’èxit i és que el 70% d’aquesta promoció ja ha arrancat el seu propi projecte emprenedor o treballa en una empresa de renom.

A més, cadascun d’ells té la possibilitat de continuar en la Marina d’empreses gràcies a l’acceleradora Lanzadera i al vehicle d’inversió Angels, unes iniciatives de Juan Roig per a formar, assessorar i finançar als emprenedors d’avui i del futur.