El temporal descarga sobre Valencia: los municipios donde más está lloviendo
Un agente de la Policía Local de Valencia patrulla bajo la lluvia. / PLV

L’avís per fortes tempestes, ratxes de vent i calamarsa continua a la província de València. El centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana i Aemet han declarat el nivell groc per les tempestes previstes a l’interior de València i Castelló.

L’alerta estarà activa de 14.00 hores fins a la mitjanit. Segons avança Aemet, hi ha probabilitat de calamarsa i ratxes molt fortes de vent. A més, a últimes hores del dia les tempestes també podran afectar zones litorals. A això se sumarà risc de pluja a l’interior nord de Castelló. Les previsions parlen d’una precipitació acumulada en una hora de 20 mm.

A més, cara al dimecres tornarà el risc per precipitacions. L’Agència Estatal de Meteorologia ha anunciat que seran probables ruixats i tempestes a l’interior de la meitat nord, sense descartar de forma més dispersa o ocasional en la resta del territori. Per això, hi haurà alerta groga per pluges i probabilitat de calamarsa des de les 12.00 hores fins a la nit.

TEMPERATURES PER A HUI A VALÈNCIA

Aemet preveu intervals de núvols mitjana i alts en general i nuvolositat baixa. Així mateix, s’espera nuvolositat d’evolució diürna en zones de l’interior a partir de migdia que deixarà ruixats i tempestes. Aquestes podran ser localment forts, sense descartar que es puguen estendre de forma més dispersa o ocasional cap a zones del litoral.

Quant a les temperatures, les màximes descendiran fins als 30 graus en les zones de costa i a l’interior s’arribarà als 32 graus. D’altra banda, les mínimes continuaran portant nits tropicals al litoral. València aconseguirà els 24 graus a la nit i en les zones de l’interior, encara que seran més fresques, també seran càlides arribant als 19 graus.