El portaveu socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata va passar per Àgora per a analitzar la situació política actual. Referent als pressupostos de Pedro Sánchez no va confiar que tiraren avant.

Quant a les eleccions autonòmiques, el responsable socialista vol que la Comunitat Valenciana vaja per lliure en les cites electorals com Galícia, País Basc, Catalunya o Andalusia.

Mata porta molt temps vinculat al PSPV i ha passat per pràcticament totes les institucions. Ara és el síndic del PSPV però a partir de la legislatura que ve, Manolo Mata va afirmar que ja ha complit una etapa i que no es veu com portavue l’any que ve.

I sobre els rumors que apunten que la seua pròxima destinació està a Brussel·les, Mata no tanca del tot la porta i afirma que treballar a Europa està molt bé però que s’ha de tindre en compte la situació personal de cadascun.

Manolo Mata va aprofitar l’ocasió per a tornar a demanar un canvi en el model de finançament autonòmic i va afirmar que ara mateix no convé que s’avancen les eleccions.