Manolo
El portavoz socialista en Les Corts, Manolo Mata

El portaveu del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, serà entrevistat aquesta nit per la directora d’informatius de 7 Televalencia, Sylvia Costa. El programa comtarà també amb la col·laboració de la delegada a la Comunitat Valenciana de El País, Maria Josep Serra, i el periodista Eduardo Alcalde.

Durant el programa el Síndic socialista parlarà dels principals temes d’actualitat de la Comunitat Valenciana , entre ells la infrafinanciació. Recentment el portaveu del PSPV-PSOE declarava que ens trobem davant “un problema polític de primer ordre al que Rajoy, amb voluntat política, podria posar solució”.

També aquesta nit en Àgora analitzarem els resultats de les primàries del PSPV celebrades aquest cap de setmana i intentarem descobrir el futur polític de l’actual portaveu socialista en la càmera valenciana.

El nom de Manolo Mata ha sonat com a possible candidat a l’alcaldia de València cosa que ha desmentit el propi Síndic a través de les xarxes socials.

Balanç de legislatura i recta final del Pacte del Botànic seran uns altres dels assumptes que abordarem aquesta nit en 7 Televalencia a partir de les 21:15 hores.