El Palau de Congressos acull demà dimecres 6 de novembre, el divendres 8 i el dissabte 9 de novembre tres concerts de la gira acústica que el cantant barceloní Manolo García oferirà a València.

Després de la gira del passat any amb doble banda a la qual van assistir milers de persones , Manolo García torna a València amb la primera gira acústica de tota la seua extensa carrera artística.

Una gira de cinquanta-cinc concerts amb els quals Manolo García està portant els seus concerts a ciutats on en anteriors ocasions no havia pogut tocar.

Acompanyat per la seua banda habitual de set músics, a més del joc de llums i l’escenografia que el propi artista ha dissenyat per a l’ocasió, el cantant farà parada a València en un concert en el qual no faltaren els seus èxits “A San Fernando”, “Pájaros de Barro”, “Nunca el tiempo es perdido”, així com les cançons del seu últim àlbum Geometria del Rayo amb el qual va aconseguir alçar-se amb el Premi Ondas a la Trajectòria i el Latin Grammy 2018 al millor àlbum Pop Rock.

Però els seus fans segur que també podran gaudir dels els èxits més sonats del Último de de la Fila com a “Lapiz y tinta” , així com alguns dels autèntics himnes del pop espanyol com a “Insurrección”.

Les entrades per als concerts del divendres i el dissabte estan esgotades des de fa mesos, però l’organització va traure unes 80 entrades disponibles per al concert de demà dimecres per a totes aquelles persones que encara vulguen gaudir del directe del cantant que la seua gira posarà la seua fi al desembre amb cinc concerts a Madrid i altres set a Barcelona.

Els concerts arrancaran aproximadament a les 21h, i el cantant oferirà dues hores aproximades amb els èxits que li han convertit en una de les veus més importants del nostre país de les últimes dècades.