Un “ramat humà i solidari” corre la 6ª Carrera en Manada de Bioparc

Els beneficis d'esta edició es destinen al projecte “AcogeUnPajarito” que conjuga la teràpia assistida amb animals i la conservació de la naturalesa.

10

Una gran marea humana i solidària s’ha donat cita en Bioparc per a celebrar la 6ª Carrera en Manada. Esta cita benèfica ha reunit un any més a prop d’un miler de persones per a córrer units per una iniciàtica que conjuga la teràpia assistida amb animals i la conservació de la naturalesa.

La sisena Carrera en Manada ha comptat amb un recorregut de 5 quilòmetres per a tots encara que també ha oferit una alternativa més curta per als xicotets de la casa. Tots ells han sigut partícips de l’ambient festiu de Bioparc, un espai que ha servit com a punt de trobada entre famílies, amics i també companys de treball.

Els primers corredors han aconseguit la meta en qüestió de 20 minutos encara que els més retardats no han superat l’hora de durada. Tot un rècord que ha demostrat la bona preparació física dels participants.

Totes les accions organitzades per Bioparc són “amb causes” i esta Carrera en Manada ha tornat a reflectir l’èxit de la convocatòria i la solidaritat dels valencians. Des del parc asseguren que continuaran apostant per estes iniciatives que ajuden a fomentar la conservació de la naturalesa.

¿Cómo afecta la gota fría a los animales de Bioparc?