maleta

ANDREA BOLÚMAR.- Ens encantaria omplir el nostre necesser amb tot el nostre maquillatge, però quan es tracta de viatjar l’important és l’espai. Ens preocupem massa pels “per si acasos” que es poden arreglar amb una mica d’organització. I per si no vols calfar-te el cap et deixem ací baix els 7 productes de maquillatge que has de portar per a estar perfecta en la teua pròxima escapada.

1. Crema hidratant: Diadermine Acció refermant i protecció UVA /UVB/ ANAR

Este és un bàsic que ha d’anar en el teu necesser. Després de llavar-te la cara, la crema és el següent pas. És important posar l’accent en les cremes hidratants amb protector solar. En realitat, sempre hauríem de portar damunt (fins i tot a l’hivern) perquè en major o menor mesura ens expiem al sol, així que no oblides agafar la teua crema hidratant!

2. Antiojeras i correctors: Vivienne Sabó Idéal Vaig sublimar Corrector Antiojeras

El corrector antiojeras Idéal Vaig sublimar de Vivienne Sabó és un corrector lleuger d’alta cobertura que, amb una sola capa, oculta les zones fosques que es troben al voltant dels ulls. A més, tal com comenten en el seu web “el rostre adquireix immediatament una aparença fresca i descansada”. Este bàsic és perfecte per a dissimular aqueixes nits llargues.

3. Pólvores compactes: Drene compacte SPF50 + daurat 10 g.

Qui ha dit que la base haja d’estar sempre en el nostre necesser? Oblida per uns dies la teua base de maquillatge i opta per unes pólvores compactes que et donaran un toc de color.

4. Eyeliner en retolador: Skinny liner technic

El més senzill sempre funciona i per a aqueixos dies on estaràs fóra tot el dia, un bon eyeliner dóna molt joc. Este en concret, ens encanta ja que és en format retolador i serveix per a delinear l’ull de forma més còmoda. T’animes a provar-ho?

5. Labials: Labial Mat Deliplus

Este bàsic ofereix una textura mat i de llarga duració que pot fins a animar-te en un dia plujós. De tons rogencs, teula, roses…hi ha fins a 7 labials diferents que pots triar en funció del color de la teua pell i queden fantàstics.

6. Màscara de pestanyes

Allround de Catrice és perfecte i baratito perquè pugues portar-ho sempre en la teua bossa. Esta màscara de pestanyes que aporta major volum, longitud i curvatura de les pestanyes. Com aconsegueix aquests efectes? Gràcies al seu raspall multitalent que d’una sola aplicació actua sobre totes i cadascuna de les pestanyes, ideal tant per al dia com la nit.

7. Toallitas desmaquillantes amb espuma Deliplus

No oblidem que després d’un llarg dia (o llarga nit) el rostre cal netejar-lo. I com cal prioritzar en altres productes, recomanem aquestes toallitas desmaquillantes perquè compleixen molt bé la seua funció. Es xopen amb una mica d’aigua i creen una textura jabonosa que permet netejar al detall totes les parts del rostre sense esforç.

Amb aquests productes no fa falta calfar-se el cap a agafar maquillatge de més. Així que aprofita tot l’espai per a omplir-lo de peces d’abric, sabates i complements i a gaudir d’unes mini vacances.