Si, ho hauran pensat, pel temps que fa no sembla que quede menys d’un mes per a Nadal, i és que les temperatures, com indicaven les gràfiques elaborades per AEMET, no estan sent res habituals per a aquestes dates.

I això ho confirma les temperatures mínimes que es van registrar de la passada matinada. A tres dies de de començar el mes de desembre, les mínimes han arribat als 17 graus en algunes zones de la Comunitat Valenciana, i això gràcies al vent de ponent ha bufat durant tota la nit.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), el vent, notablement més càlid que el de la setmana passada, ha deixat temperatures mínimes molt suaus, la més alta a la ciutat de València, on s’han arribat als 17,1 graus.

Amb aquestes dades a la mà la passada matinada se situa entre els deu dies més càlids de València des que es tenen registres. Concretament està com el vuitè registre més càlid, li supera la matinada del dia de nadal de 1995 quan els termòmetres van marcar de mínima 19,6 graus.

Previsió meteorològica

Per a aquest dijous els núvols seran els protagonistes durant tota la jornada. A la província de Castelló, tendència a cel nuvolós al final del dia. Vent de component oest fluix a moderat, amb intervals de fort en la costa de València.

Temperatures mínimes en lleuger descens; màximes en lleuger acenso a Castelló i lleuger descens en la resta.