beach

València va albergar l’espectacular Madison Beach Vòlei Tour amb una gran afluència de públic i amb una animació molt colorista. La ciutat de València ha demostrat novament el suport a tots els esports amb el gaudi d’un dels esdeveniments més cridaners sobre l’arena.

Pel que fa a la competició, les sorpreses han marcat una edició molt interessant que ha comptat amb València com escenari, demostrant l’aposta pels esports més animats a l’estiu. En la categoria masculina, destacar la parella valenciana formada pels germans Monfort, que aconseguia imposar-se a un dels equips més forts de la competició, Renzo Cairus i Óscar Brandão, després de quasi quedar fora de la competició a penes 24 hores abans. Però van arribar molt lluny en el torneig.

En categoria femenina, Bouza i Kliokmanaité es proclamaven vencedores del torneig, després d’enfrontar-se en l’arena amb Olga Matveeva i Paula Sòria, a priori favorites de la trobada.
En la final masculina, els germans Monfort s’enfrontaven a Raúl Taula i Christian García. El tàndem format per García/Taula es convertia en la parella campiona de la competició.

Després dels vibrants partits en la platja valenciana es va procedir a l’entrega dels trofeus als campions, amb la presència de Maite Girau, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Agustín Martín Santos, president de la Federació Espanyola de Voleibol i Arturo Ruiz, president de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana.