Luis Santamaría ha presentat este matí el que ell i el seu equip denominen els ‘punts negres de la gestió de Ribó’. En aquest estudi, el Partit Popular ha realitzat una llista que passa per la gestió de plagues, el control del fenomen conegut com el botellón i l’abandó d’alguns dels carrers de la ciutat.


Santamaría acusa a Ribó de treballar poc en aquest tema i de no atendre les necessitats bàsiques que requereix una ciutat com València per a convertir-se en un model turístic i econòmic de futur.

Una altra de les crítiques que ha llançat el popular ha anat dirigida a la qüestió del tràfic i és que per a Santamaría, amb les polítiques posades en marxa per l’equip de Ribó, el tràfic s’ha ralentit a València i ara es tarda un 30% més a fer qualsevol trajecte pel casc urbà. En aquesta matèria, les seues exigències són molt clares

Luis Santamaría ha finalitzat proposant que tota acció que es realitze en els carrers de la ciutat de València es consensue amb els veïns i que retorne els serveis bàsics perquè València siga la principal capital del Mediterrani.