Les falles 2019 han arribat a la seua fi però ja han arrancat les Falles 2020. El cap de setmana de el 23 i 24 de març, el Hotel Sercotel Sorolla Palace, situat en l’Avinguda Corts Valencianes, celebrarà una nova edició de la Fira Low Cost fallera en la qual es podran trobar complements i indumentària fallera a bon preu.

La VIII Fira Low cost Fallera comptarà amb grans ofertes a preus immillorables. Rebaixes falleres en complements i indumentària valenciana per a xiquets, dones i homes.

Sens dubte, l’ocasió perfecta per a renovar o completar el vestuari faller amb les gangues que es podran trobar en aquest mercat ambulant faller.

Vestits, adreços, agulles, pintes, joieria…i també pirotècnia, en amb més de 40 expositors repartits en uns 1300 metres quadrats d’exposició.

Davant l’èxit del passat any en què es van reunir unes 45.000 persones, la fira pretén batre el seu propi rècord i aconseguir congregar unes 50.000 persones en tan sols dos dies, tal com ha anunciat el seu organitzador Giorgio Guillot.

El horari de la fira serà de 10.00 hores del matí fins al tancament i l’entrada gratuïta. 

Després de la cremà… arranquen les rebaixes falleres