Tienda Louis Vuitton en la calle Poeta Querol.
Tienda Louis Vuitton en la calle Poeta Querol.

La marca de luxe Louis Vuitton s’acomiada de València. La companyia francesa abandona la famosa ‘milla d’or’ amb el tancament de la seua única botiga a la ciutat. Vuitton ja ha tancat definitivament les seues portes i ha començat a desmuntar el local del carrer Poeta Querol.

Segons pot veure’s en passar al costat de l’establiment, Louis Vuitton ja ha tapat tots els seus aparadors. A més, han eliminat els cartells que anunciaven el nom de la signatura. Malgrat desconèixer-se quant es prolongarà el desmuntatge, la qual cosa és clar és que la marca no reobrirà.

Va ser el mes de setembre passat quan Louis Vuitton va anunciar la seua marxa del centre de València. La notícia va saltar només un dia abans de saber-se que Loewe també abandonarà la milla d’or valenciana en 2023.

Desmuntatge de la botiga Louis Vuitton de València. / DAVID C.

No obstant això, en aquest cas la signatura espanyola pertanyent al conglomerat multinacional LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) no s’acomiada de València i únicament es trasllada. Davant la fugida de botigues de Poeta QuerolLoewe ha decidit canviar la seua localització i moure’s a un carrer més transitat.

L’especialista en marroquineria d’alta gamma passarà a situar-se al costat de la renovada plaça de la Reina. En concret, s’instal·larà al carrer de la Pau, cantonada amb Sant Vicent Màrtir. Allí Loewe comptarà amb un local de 250 metres quadrats repartits en dues plantes.

Durant uns anys, el cèntric carrer Poeta Querol havia destacat per ser la milla d’or de València. Grans signatures com Montblanc, Bvlgari o Roberto Cavalli van optar per aquest punt per a obrir les seues botigues de luxe. No obstant això, amb la finalitat de l’època dels grans esdeveniments a València i la crisi econòmica, moltes han optat per baixar les seues persianes definitivament.