Les bambolles de plàstic i les bicis del llac de la Ciutat de les Ciències amplíen horari

La Ciutat de les Arts ofrece este verano a sus visitantes las actividades al aire libre 'Waterballs', 'Waterbikes' y los kayaks transparentes

Les ‘Waterballs’ són una activitat en què els més atrevits demostren el seu equilibri dins d’una gran bambolla de plàstic de dos metres de diàmetre. En l’interior d’esta esfera, els participants llisquen sobre l’aigua en un divertit joc de contrapés i ràpids balancejos. Com a curiositat, esta activitat va sorgir dels entrenaments que realitzen astronautes per a dominar l’equilibri.

La novetat d’enguany són les ‘Waterbikes’, una activitat que permet pedalejar pels llacs. La taula es mou gràcies a les aletes que tenen davall quan s’efectua el mateix moviment que en una màquina de step. El desplaçament es realitza amb la força de les cames i la taula es maneja amb el manillar. Però per motius de seguretat, a les ‘Waterbikes’ només poden accedir persones a partir de 1,5 metres d’altura. Al juliol i agost, l’horari d’ambdós servicis és de dilluns a diumenge de 10:00 a 21:30 hores. Estes activitats estaran en marxa durant tot l’estiu i fins al mes d’octubre.

Per la seua banda, els caiacs tenen capacitat per a dos o tres persones, i també és possible navegar amb una barca per a famílies o grups d’amics. Des d’estes embarcacions, els visitants poden disfrutar d’una perspectiva diferent de la Ciutat dels Arts i els Ciències, en especial de l’Hemisfèric i l’anell perimetral que rodeja el llac.