L’estiu ha donat molt de si. Les vacances han servit perquè passem hores tombats en la platja o xarrant amb els amics en els chiringuitos al costat d’una beguda refrescant o un plat de calamars a la romana. Però una vegada ha tornat la rutina, ens entra el càrrec de consciència i les presses per perdre els quilos guanyats. Una de les primeres opcions per a solucionar eixe problema és apuntar-nos a un gimnàs i al setembre és quan les matriculacions en els centres esportius augmenten, per la qual cosa si no anem convençuts correm el risc d’abandonar en poc de temps.

L’actitud amb la qual afrontem este nou propòsit no ha de prendre’s com una carrera de fons. Hem de conèixer quin va a ser el nostre objectiu i deixar-nos guiar pels responsables del gimnàs.

La demanda dels clients sol estar clara: volen perdre pes per motius únicament estètics. Però cada vegada hi ha més persones que decideixen apuntar-se a un gimnàs per qüestions de salut.

Però si el que volem és tornar a la talla que hem perdut en vacances, sentim dir-los que el gimnàs no és l’única solució.