AVLO, el nuevo low cost de Renfe
AVLO, el nuevo low cost de Renfe

L’AVE ‘low cost’ començarà la comercialització dels seus bitllets el pròxim dilluns 27 de gener a les 13 hores i ho farà a un cost d’allò més reduït.

Segons ha anunciat el ministre de Transport, José Luis Ábalos, s’oferiran un total de 10.000 bitllets a un preu de 5 euros per a viatjar entre Madrid i Barcelona entre el 6 d’abril, data de la inauguració, fins al 31 d’agost. Esta oferta es podrà adquirir durant 10 dies a raó de 1.000 bitllets diaris fins a completar els 10.000.

Una vegada finalitze la promoció inicial, a la que podrà accedir-se a través de la web d’AVLO Renfe i els canals de venda oficial en les estacions, els bitllets pujaran de preu a una xifra que rondarà entre els 10 i 60 euros en la tarifa bàsica.

Esta tarifa inclourà la possibilitat de viatjar amb una maleta de cabina i una bossa de mà o motxilla i se li podran afegir extres com la selecció de seient, equipatge addicional i canvis o anul·lacions. A més, ja es treballa a ampliar la gamma de serveis oferits on s’inclouria la connexió wifi, el bitllet combinat de Rodalies, l’accés a la sala club i el transport de mascotes, entre altres.