Lolita
Lolita Flores en la obra 'Fedra'.

Sens dubte, un dels muntatges de la temporada, Lolita Flores protagonitza una nova versió del clàssic ‘Fedra’ dirigit per Luis Luque, amb versió de Paco Bezerra amb una actuació única este dissabte 1 de juny en el TAC de Catarroja. Al costat de Lolita Flores, que encarna a la protagonista del relat, li acompañen Juan Fernández, Críspulo Cabezas, Michel Tejerina i Tina Sáinz.

L’obra produïda pel Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida i Pentación Espectacles conta la història de Fedra, la reina de l’Illa del Volcà, qui està malalta: ni menja ni parla ni dorm. Els metges són incapaços d’esbrinar l’origen del seu sofriment i el país sencer camina preocupat pel seu estat de salut. Alguns diuen que s’ha tornat boja. Uns altres, que les llargues absències del seu espòs, el rei de l’illa, han acabat per a devastar i assolar el seu cor, però ningú coneix la veritat i tots s’equivoquen.

I és que la gran responsable de la malaltia de Fedra no és una altra que una passió que la turmenta des de fa temps i que ja no pot reprimir més; un erotisme immoral i impúdic, un desig violent i indòmit, un amor presoner i indecent.