Continguts infantils i emissions de ràdio a través de la pàgina web de À Punt. Aquestes seran les emissions que engegue la nova televisió autonòmica de la Comunitat Valenciana abans que finalitze l’any i segons ha explicat la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comuniació **durant la presentació de l’entitat visual en el Botànic de València.

En aquest acte al que han assistit el responsable de la SAMCCV, Enrique Soriano i la directora general, Empar Marco; el president de la Generalitat, Ximo Puig; la vicepresidenta Mònica Oltra o l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó i en ell s’ha donat a conèixer el logotip de l’ens públic, la sintonia corporativa a càrrec del músic Carles Chiner i que “identificaran la marca perquè els valencians estimen els seus mitjans de comunicació com a pas important”, ha assegurat Marque.

Per la seua banda, Enrique Soriano ha explicat que el naixement de la marca ha sigut “democràtic” ja que van arribar 92 propostes i el Consell Rector va triar la de l’empresa After Share per ser “senzilla, lleugera, sense artificis, lliure de càrregues, jove i inspiradora i que es convertirà en una marca de futur”. Soriano ha finalitzat anunciant que la màquina “ha començat a rodar” i ha xifrat en 18 milions d’euros les licitacions previstes per als equipaments.

Durant l’acte s’ha projectat un vídeo explicatiu del logotip i de la marca.