La Comunitat Valenciana registrarà aquest dijous intervals nuvolosos, més abundants en les hores centrals, amb precipitacions vespertines en el litoral de Castelló que podrien estendre’s de forma dispersa i ocasional a València i nord d’Alacant.

El vent serà de l’oest fluix amb intervals de moderat, després e tres jornades en alerta groga es desactiven els avisos per a aquest dijous. Les temperatures a penes variaran o patiran un lleuger descens.

Temperatures extremes de la jornada

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

Castelló 12 i 21 graus
València 12 i 21 graus
Alacant 14 i 21 graus

Les temperatures mínimes de la passada matinada han patit un lleuger a moderat descens i a la província de Castelló s’han mesurat 5 graus a Castellfort, 11 a Sogorb i 14 a Vinaròs. A la província de València, els termòmetres han arribat als 6 graus a Utiel, 12 a Manises, Xàtiva i Polinyà del Xúquer i 14 a Oliva; i en la d’Alacant, les mínimes han sigut de 8 graus al Pinós, 11 en la pedania il·licitana de l’Altet, 14 a Rojals i 16 a Xàbia.