Quant al temps d’avui, cels clars durant tot el dia pel que el temps ha millorat respecte a la jornada d’ahir. El termòmetre marcarà els 29 graus de màxima pel que la sensació de calor serà totalment estiuenca.
Respecte al dissabte, la situació anirà empitjorant a poc a poc ja que a primera hora apareixeran intervals nuvolosos i que poden deixar alguna precipitació localitzada, sobretot a la nit.
Mapa provincial, cels ennuvolats en tot el territori. Sembla que la tardor vol entrar perquè, fins i tot, plourà en la zona d’Ademús. Les temperatures aconseguiran els 30 graus en el litoral, per la qual cosa farà calor però refrescarà a l’interior ja que les màximes solament aconseguiran els 25 graus.
De cara a la setmana que ve, temperatures altes que rondaran els 31 graus, sobretot el dilluns, però hi haurà núvols en el cel, excepte el primer dia que es mantindrà clar.
Quant al risc d’incendis forestals la província de València està en el nivell baix. Així i tot no hem de descurar-nos i davant qualsevol albirament, cridar al 112 que és el nombre del centre d’emergències.