El cel de la Comunitat Valenciana estarà aquest divendres cobert, amb precipitacions generalitzades d’oest a est, el vent serà del sud moderat a fort, amb ratxes molt fortes en el litoral nord d’Alacant. La cota de neu estarà entre els 1.600 i 1.800 metres.

Les temperatures mínimes pujaran lleugerament i les màximes baixaran de forma lleugera en la meitat nord.

Pugen les mínimes fins a 7 graus

Les temperatures mínimes de la passada matinada a penes han variat en el litoral i han patit un lleuger a moderat ascens, de fins a 7 graus, en zones de l’interior, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

A la província de Castelló s’han mesurat 2 graus a Castellfort, 5 a Vinaròs, 6 a Sogorb i 8 en la capital castellonenca.

En la de València, els termòmetres han arribat als 5 graus a Utiel (set més que els mesurats ahir), 6 a Xàtiva, 7 en la capital valenciana i 8 a Manises.

A les comarques del sud, les mínimes han sigut de 5 graus al Pinós, 6 a Xàbia i la pedania il·licitana de l’Altet i 7 en la capital alacantina.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:
Castelló 8 i 16 graus
València 8 i 18 graus
Alacant 7 i 17 graus