donde ver la nieve en la comunitat
Imagen de unos niños jugando en la nieve

Aquest cap de setmana,la neu pot fer presència en alguns llocs de la Comunitat, ja que els pronòstics meteorològics auguren una baixada considerable de temperatures.

A pesar que la Comunitat Valenciana destaca per les seues destinacions costaneres amb platges o  cales,  quan arriben els mesos d’hivern, Castelló, València i Alacant també compten amb destinacions idíl·liques on els més xicotets poden gaudir de paisatges nevats. 

Prepara els guants i la bufanda, perquè et recomanem alguns dels millors llocs a la Comunitat Valenciana on gaudir de la neu.

Gaudeix de la neu a la Província de Castelló

A l’interior de la província de Castelló podem trobar neu en diferents municipis, com Morella , Ares del Maestrat, Barracas o Vilafranca del Cid.

A més si eres dels quals gaudeixen del muntanyisme, el Penyagolosa la muntanya més alta de Castelló, també ofereix una bonica estampa nevada, això sí, a 1813 metres d’altitud.

La neu en la Provincia de València

El Racó d’Ademuz, situat entre les províncies de Terol i la de València ofereix també racons on gaudir del blanc de la neu, com per exemple a la Puebla de San Miguel, un dels pobles situats a major altitud de la província.

Però València també compta amb localitats com Bocairent en la qual es pot gaudir dels flocs blancs i d’un matí divertit amb els xiquets jugant en la neu.

Neu en la Provincia d´ Alacant

La província d’Alacant també compta amb racons en els quals la neu apareix durant els dies de més fred. A l’interior de la comarca de la Marina Alta trobem Castell de Castells, però també en totes les valls de l’interior (Vall de Gallinera, Vall d’Ebo i Vall de Laguar) o en localitats com Agres o Alcoi en la Serra de Mariola.

View this post on Instagram

La Cava Grant en la Sierra Mariola

A post shared by Miguel Berebere (@miguelberebere) on