lleno técnico

València Basket ha penjat el cartell de “ple tècnic” en aconseguir els 7.985 abonats per a la temporada 2017-2018.

D’aquesta manera, el club ‘taronja’ ha vist incrementat en 985 abonats més que la temporada passada, la qual cosa suposa un 14% més. D’aquesta manera, els afeccionats de València Basket mostren la seua lleialtat i fidelitat al club.

Quan la campanya d’abonaments va ser presentada el passat dia 28 de juny, el club es va fixar com a meta arribar als 7.800 abonats en aquest període, per la qual cosa la resposta de l’afició ha superat totes les expectatives.

cal recordar que l’aforament total del pavelló és de 8.500 localitats, quedant l’aforament restant per a venda en taquilla, afició contrària i necessitats d’Euroliga i ACB.

El dilluns 17 a les 9:30h, venda lliure

Aquest pròxim dilluns, a partir de les 9:30 hores, eixiran a la venda totes les localitats disponibles per a la temporada 16-17, una vegada passat el període de renovació preferent i la millora de seients.

Entren tots els partits!

Des de només 115 euros podran gaudir de tota la Lliga Endesa i Euroliga, incloent el partit de presentació i tots els partits de Playoff tant Euroliga com de Lliga Endesa als quals arribe València Basket.