Cuándo empiezan las rebajas de verano este 2021
Una mujer pasea por la calle Colón. /Europa Press

Ja estan ací les tan anhelades rebaixes d’hivern. Després de les recents dates nadalenques, arriba el millor moment d’adquirir productes amb grans descomptes. De fet, les grans marques redueixen els seus preus fins a un 60%.

Aquesta campanya de rebaixes acaba de començar a València i suposa una manera de començar l’any amb bon peu. Malgrat la pandèmia, s’espera que les rebaixes d’hivern siguen un dels majors impactes econòmics del curs.

En la majoria de casos, la campanya hivernal de rebaixes sol tenir una duració de dos mesos. Aquest és el cas de la Comunitat Valenciana, on podrem gaudir d’aquests suculents descomptes fins a finals de febrer.

Amb l’inici de 2022, i especialment en temps de COVID-19, les vendes online seran les grans protagonistes de la temporada de rebaixes. De fet, representen un volum de vendes molt gran en el comerç espanyol.

Així, les principals marques de venda tant offline com online esperen grans resultats d’aquesta campanya. De fet, s’especula que es pot produir un major percentatge de vendes que l’últim Black Friday.

LA COMUNITAT VALENCIANA REGISTRARÀ 26.000 NOUS CONTRACTES

Respecte al sector laboral, s’espera que les rebaixes generen prop de 26.000 contractes en la Comunitat Valenciana, segons un informe de Randstad. Aquesta dada és molt sorprenent ja que és un 26% més que en edicions anteriors a la pandèmia.

No obstant això, aquest índex de contractació se situa 2,9 punts percentuals per davall de la mitjana nacional. S’estima que en el conjunt d’Espanya la contractació durant les rebaixes ascendisca fins a un 29%.

Respecte a la distribució del volum de contractes, València registrarà el major nombre d’ocupacions en la Comunitat Valenciana amb 16.460 contractes. Per part seua, Alacant acollirà 7.270 nous empleats i Castelló 2.170. Aquest augment de la contractació es deu en gran part al sector de la logística. Aquest sector, vital per al comerç online, ha registrat un creixement del 52,8% des del 2020.