Reparto de la obra homenaje a Lina Morgan en el Teatro Flumen.
Reparto de la obra homenaje a Lina Morgan en el Teatro Flumen.

El Teatre Flumen celebra 60 anys i ho fa amb l’espectacle “Maravilloso fue Volver. Un viaje de la revista al musical”, un homenatge a l’actriu Lina Morgan, que s’estarà en cartellera del 22 de novembre al 12 de gener.

La posada en escena recorda les cançons d’antany i les fusiona amb els temes més populars de l’actualitat en un xou en el qual brillen les cuidades coreografies, un vestuari ple de purpurina i lluentons i un excepcional elenc d’artistes liderat per José Saiz, director artístic del Teatre Flumen.

L’obra destaca els millors episodis en la carrera de l’estrela i vedette espanyola que va saltar a la fama amb pel·lícules icòniques com “La Tonta del Bote” i amb obres com “¡Vaya par de Gemelas!” i ha sigut triada per Saiz per a celebrar esta important data perquè és un xou que resumeix el projecte d’entreteniment de qualitat, que intenta transmetre l’espai situat al carrer Gregorio Gea 15, en el centre del barri Els Tendetes.

EL NOU TEATRE FLUMEN

“Maravilloso fue Volver” es veurà en un Teatre Flumen totalment renovat i amb una nova cara. Lula Goce, l’artista gallega de renom internacional, és l’autora de la nova façana que llueix l’edifici. El mural gira entorn de les màscares que es posa i es lleven els actors, en al·lusió als canvis de registre que implica la seua professió.

La reforma inclou un nou pati de butaques, nova caixa escènica, una cafeteria transformada i un hall en el qual tots els detalls fan al·lusió al món de les arts escèniques.

Jose Saiz, director artístic del Teatre Flumen, i l’actriu Paula Bares.

Aquests canvis donen un nou aire al local, que es va inaugurar en 1959 com a sala de sessió contínua, per a després ser una sala d’Art i Assaig i en la seua última etapa, una popular terrassa d’estiu.

En el 2007 va cessar la seua activitat definitivament fins a la seua recuperació en el 2010 quan va començar a programar les ja clàssiques sessions de sarsueles dels dimecres, obres familiars, musicals, monòlegs, concerts i fins i tot cinema a la terrassa durant juliol.