El Llevant UE s’enfrontarà al CE Lugo en l’Estadi Ángel Carro divendres a partir de les 21:00h en una penúltima jornada de Lliga 123 en la qual la resta d’equips s’enfrontaran diumenge a les 20:00h.

De nou, el davanter llevantinista, Roger Martí, serà baixa a causa que no ha pogut recuperar-se de la seua lesió malgrat que “ha experimentat una millorança de la microrrotura que va patir la passada setmana en el recte anterior del cuádriceps de la seua cama dreta”.

D’aquesta manera, l’ariet perd una oportunitat directa de superar al màxim competidor pel títol de màxim golejador de la Lliga 123. Pepelu, davanter del CD Lugo, suma en el seu compte particulor 22 gols, els mateixos que Roger.

El jove atacant gallec, Jason, serà baixa per acumulació de cartolines grogues mentre que Natxo Insa ho serà per decisió tècnica.

El central Postigo tampoc estarà disponible per arrossegar molèsties físiques.

De qualsevol manera, els de Muñiz completaran l’últim partit com a visitants de la present campanya davant el CE Lugo, equip situat en la part mitjana de la classificació, amb l’objectiu de seguir sumant de tres per a augmentar la seua gesta.

El Llevant UE pot acabar la Lliga amb 90 punts (actualment compta amb 84) si venç el pròxim compromís contra l’equip gallec i supera també a la SE Huesca en l’Estadi Ciutat de València.