El tècnic de l’equip blaugrana, Juan Ramón López Muñiz, ha assegurat en roda de premsa que el club ha de sentir-se orgullós de tenir una plantilla que, malgrat haver aconseguit l’objectiu de l’ascens, segueix barallant cada partit amb humilitat i sacrifici.

El pròxim rival de l’entitat granota serà el CE Tenerife, club que aspira a disputar els Playoff d’ascens a la Lliga Santander. L’escenari del xoc serà l’Estadi Heliodoro Rodríguez López i l’hora les 19:00.

Els jugadors del Llevant UE segueixen amb fam després de la consecució de l’ascens matemàtic. La pròxima fita a polvoritzar és superar la barrera dels 82 punts que van aconseguir en la temporada 1995-1996 quan l’equip blaugrana formava part de la 2ª divisió B. Actualment, el partit davant el CE Tenerife és l’única cosa que els separa d’aconseguir aquesta gesta.

De manera que, malgrat seguir líders de la categoria i haver aconseguit l’objectiu de l’ascens, els jugadors de Muñiz eixiran a donar-ho tot davant els pupils de José Luis Martí que estan en el fragor de la batalla per l’ascens.

Els precedents no són encoratjadors per al conjunt visitant, ja que han perdut deu de les divuit trobades oficials entre tots dos equips. L’última victòria del Llevant UE en l’estadi insular data de 2008.

L’única baixa obligada per a Muñiz serà la del lateral, Abraham Minero, qui implica suspensió per cicle de targetes.