fc barcelona

El Llevant UD s’enfrontarà al FC Barcelona el diumenge a les 16:15 hores en el Camp Nou en el partit corresponent a la jornada 18 de la Lliga Santander.

El Llevant UD viatjarà sense tres dels seus jugadors clau: Campaña, Bardhi i Morales. Tots ells sancionats no viatjaran a Barcelona, motiu pel qual el tècnic Juan Ramón López muñiz haurà d’improvisar un centre del camp per al partit més difícil de la temporada.

El FC Barcelona és un equip que se li resisteix especialment al conjunt granota, i és que els espais que genera un camp de les dimensions del Camp Nou incomoda a l’Alce Un. Evidentment, la suma de talent de l’equip dirigit per Valverde és el principal inconvenient.

El Llevant ve esperonat després de vèncer davant l’altre equip de la ciutat comtal, el RCD Espanyol, en la competició copera i en el RCDE Stadium. Motiu pel qual el conjunt granota ve amb ganes després d’arrancar l’any de la millor forma possible.

No obstant açò, tenir davant a jugadors com Messi, Suárez o Iniesta són paraules majors. No obstant açò, la baixa de Sergio Busquets és una escletxa que el Llevant ha de tractar d’aprofitar. El migcampista català és un pilar fonamental del FC Barcelona i la seua absència per complir cicle de targetes es notarà segur en l’esquema que disposarà Valverde.

La missió serà complicada, pràcticament impossible però el Llevant UD viatjarà a Barcelona sense res que perdre i molt que guanyar. Es tracta d’una situació similar a la qual es va viure en l’Estadi Ramón Sánchez-Pizjuán on els pupils de Muñiz van aconseguir traure un valuosíssim empat davant el Sevilla.