Black

(Pablo Viñado).- El Black Friday és un costum originari d’Estats Units que va nàixer a mitjan segle passat com un al·licient per a les vendes del dia d’Acció de Gràcies. Celebrada el quart divendres de novembre, forma part de la cultura nord-americana i és una de les dates més esperades de l’any. No obstant això, no va ser fins fa uns pocs anys quan es va popularitzar en terres espanyoles.

Per a l’edició d’enguany, les grans plataformes establides al nostre país s’estan preparant amb molta antelació. Si vols saber en què consistiran les campanyes dels principals distribuïdors, t’animem a continuar llegint:

El Corte Inglés

black friday

La cadena de centres comercials espanyola es puja un any més a l’ona del Black Friday. Per a aquest 2018 fins i tot ha avançat les ofertes i ja es poden trobar descomptes de fins al 48% en televisors en els seus aparadors. Del 23 al 26 de novembre hi haurà descomptes de fins al 40% a en la seua pàgina web.

Igual que altres gegants del comerç a Espanya, les seues ofertes no es limitaran al camp de l’electrònica o els videojocs, sinó que a més abastaran altres departaments com a tèxtil, esports, parament de la llar…

Amazon

 

La companyia de Jeff Bezos va ser de les primeres a importar aquest costum nord-americà al nostre país. Enguany, els seus ja famoses ‘ofertes flash’ començaran la nit del dilluns 19, les quals comptaran amb unitats i durada limitades i s’aniran renovant cada cert temps. La quantitat de les mateixes anirà augmentant gradualment fins al dilluns 26, dia de celebració del Cyber Monday.

Amazon oferirà descomptes en totes les seues categories, des d’electrònica, informàtica, videojocs o llibres fins a llar, cuina, roba, passant per seccions com a alimentació i bellesa.

Fnac

black friday

De moment no es coneixen ofertes concretes des de la cadena francesa per al divendres 23, però sÍ que han avançat descomptes importants en productes de la marca Apple.

Les seues ofertes del 23 de novembre s’aplicaran punt en els comerços físics com en la web. L’any passat, Fnac va oferir tres dies de rebaixes amb descomptes de fins al 50% en diferents categories de producte com a electrònica, llibres o DVD, entre uns altres.

Worten

Amb el raper Lory Money com a imatge de la seua nova campanya publicitària, la cadena portuguesa pretén donar un colp sobre la taula divendres que ve 23. Per a conèixer les ofertes que podrem gaudir, Worten ha habilitat una web especial on apareixen ordenats segons categories.

Depenent de la categoria, anuncien que hi haurà descomptes diferents. En 2017, categories com els xicotets electrodomèstics o els videojocs van tindre fins a un 50% d’oferta. Mòbils, fins a un 40%, i fotografia, entre uns altres, un 25%. Com a novetat per a enguany, podràs començar a pagar el que compres en 2019 amb fins a 30 mesos de finançament sense interessos.

Valencia adelanta el encendido de las luces de Navidad