Les Arts celebra la seua desena jornada de portes obertes

L'edifici dissenyat per Santiago Calatrava romandrà obert el diumenge des de les 11:00 hores fins a les 17:00 hores.

opera

El Palau de Les Arts celebra este diumenge la desena edició de la jornada de portes obertes, que marca l’inici de l’activitat artística en el teatre. Les Arts romandrà obert aquest dia des de les 11.00 hores fins a les 17.00 hores, moment en què accedirà l’últim grup que desitge recórrer les instal·lacions de l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava.

El públic podrà visitar, de manera ininterrompuda, els espais més emblemàtics com la Sala Principal, les Terrasses dels Palmeres o el Balcó de la Mar, amb vista a tota la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El recorregut solament està condicionat per la celebració dels diferents espectacles inclosos en l’oferta d’aquesta jornada. Les persones interessades poden gaudir també del servei de cafeteria durant la seua estada en Les Arts, tant en la planta huitena de l’edifici, amb vistes al Jardí del Túria, com en la planta onzena, en l’Espai Los Toros.

Els artistes de la nova promoció del Centre Plácido Domingo i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) complementen l’oferta de la desena jornada de portes obertes amb un concert i dos recitals gratuïts.

Tarifes especials per a la pretemporada

Les taquilles romandran obertes per a totes les persones que desitgen adquirir localitats per a les propostes de la pretemporada, amb tarifes entre 7 i 50 euros.

Les Arts inicia el pròxim 5 d’octubre la tercera pretemporada amb preus populars, que inclou dues òperes, ‘Madama Butterfly’, de Puccini, i ‘Le cinesi’, de Gluck, juntament amb l’espectacle de dansa ‘ El amor brujo: el foc i la paraula’ i els concerts ‘Petite Messe Solennelle’, ‘Música Aquàtica’ i ‘Noves Veus’. Els visitants també podran obtindre informació de la campanya de nous abonaments per a la temporada 2017-2018, que començarà al desembre amb ‘Don Carlo’, de Verdi, amb Plácido Domingo com a principal estrela.