Dos de les figures de la interpretació més importants d’Espanya, Miguel Rellán i Julia Gutiérrez Cava, recalen en el Teatre Olympia de València amb l’obra ‘Cartes d’Amor’, una història protagonitzada per Melissa Gardner i Andrew Ladd III i en la qual parlen de sort, oportunitats i de la por que ens produeixen els canvis en la vida i el risc d’assumir-los. Una por que sol paralitzar-nos i que en opinió de Rellán, sempre ens adonem vesprada que hem triat malament.

‘Cartas de Amor’ és una de les obres de teatre més representada del món. Els seus textos han sigut recitats per Liz Taylor, Alain Delon, Gerard Derpaie o Alberto Closas. Un llista de noms que, al principi, no va ser suficient per a convèncer a Gutiérrez Caba encara que van necessitar pocs arguments perquè l’actriu es decidira. Solament van haver de dir-li que serà una obra molt senzilla de representar.

El text original, és del dramaturg Albert Ramsdell Gurney. Quan el director David Serrano va agafar el text va pensar a adaptar-la al públic espanyol. Però la trama i els sentiments dels quals es parlen són tan comuns, que no va ser necessari ja que tots ens sentim identificats.

Els dos intèrprets reconeixen que els agrada el teatre d’abans, on tot és un cerimonial entre els actors i un públic que ha de complir amb el seu paper.

‘Cartas de Amor’ s’estrena aquesta nit en el Olympia de València i estarà en cartell fins a diumenge que ve 21 de gener.