Núvols i clars durant tota la jornada. Però el més cridaner és que les temperatures s’han desplomat més de 10 graus en un sol dia. Ahir van marcar màximes de fins a 33 graus en alguns punts de la província i avui la màxima serà de 21 graus. Ratxes de vent relativament fortes.
Per a demà el temps serà similar. Núvols durant tot el dia, de moment sense possibilitat de cap ruixat i temperatures que no passaran dels 22 graus.
Quant al mapa provincial. Tot el territori estarà completament ennuvolat i en zones com Gandia o Requena sí cap la possibilitat de pluges febles. Pel que demà han de tenir el paraigua preparat.

En la resta del mapa sol núvols i temperatures més fresques. Però no es confien perquè encara queda per arribar l’estiu de Sant Miquel.
Per a l’inici de la setmana. La tònica general serà de núvols i clars i temperatures que patiran un lleuger ascens encara que no aconseguiran els 30 graus i variaran entre els 27 i els 25 graus.
Quant al risc d’incendis, la província de València està en nivell baix. Així i tot hem d’extremar les precaucions i davant qualsevol albirament cridar al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat.