lanzadera

Arranca la nova temporada de Lanzadera després de la selecció dels nous equips emprenedors que l’acceleradora, impulsada per Juan Roig en Marina d’Empreses, ha realitzat per a recolzar un any més a emprenedors que desitgen transformar els seus projectes en realitats empresarials.

Les seues idees s’unixen a les dels equips que ja s’estan desenvolupant en Marina d’Empreses, sumant un total de 80 equips d’emprenedors que estan fent créixer els seus projectes empresarials amb el suport de Juan Roig.

En tots els programes que es desenvolupen, Lanzadera oferix als participants aprenentatges sobre un model de gestió contrastat, assessorament, a través d’un director de Projectes i mentoring amb professionals experts en la seua activitat, així com un lloc en el qual progressar en les seues idees, les instal·lacions de Marina d’Empreses.

En este espai reben formació en àrees fonamentals per al desenvolupament del seu projecte i tenen l’oportunitat de compartir espai “en una vibrant atmosfera d’intercanvi de coneixements i de col·laboracions conjuntes”, segons indica Javier Jiménez, Director General de Lanzadera. A més, reben finançament en format de préstec al 0%, sempre ajustant-se a les necessitats de cada emprenedor, per a desenvolupar els seus projectes.

Una inversió de 13 milions d’euros

En total, 70 equips emprenedors han passat ja per Lanzadera i han crescut amb el suport de l’acceleradora valenciana, impulsada per l’empresari Juan Roig, que ha destinat fins al moment més d’11 milions d’euros per a finançar els seus projectes. Entre ells han generat més de 220 llocs de treball directes, aconseguint també atraure inversors externs, que han invertit 13 milions d’euros en els seus projectes.

L’entrada dels equips ve acompanyada de novetats per part de l’acceleradora, com la possibilitat d’accedir als seus programes durant tot l’any (anteriorment realitzaven una única convocatòria anual), així com una fase prèvia a l’acceleració en la qual els equips pre-seleccionats conviuen amb els quals ja es desenvolupen en els diferents programes, podent accedir a formacions, sessions de mentoring, esdeveniments i altres activitats, fins al moment d’entrar en l’acceleradora.

“Per a les startups el temps és un dels recursos més preuats i cada vegada ens ho sol·licitaven més emprenedors, per fi podem oferir-los entrar en els nostres programes en qualsevol moment de l’any i que puguen rebre el nostre suport fins i tot durant el procés de selecció dels mateixos.”, assenyala Jiménez.

Els emprenedors que vulguen poder formar part d’aquest pol d’innovació, que recolza projectes en qualsevol fase de maduració i sector, poden enviar la seua sol·licitud a través de la web de Lanzadera.