El laberinto más grande de España abrirá sus puertas en la Comunitat Valenciana
El Laberinto de Peñíscola visto desde arriba.

El Laberint de Peníscola obrirà les seues portes al públic en tot just dos mesos. El projecte que porta gestant-se des de 2018 arrancarà abans de l’inici de la temporada turística, és a dir, en els dies previs a Setmana Santa.

Iniciant la plantació del traçat verd i el seu disseny en 2020, avui el laberint és una realitat que ultima detalls. Segons s’ha avançat des de l’Ajuntament de Peníscola, aquesta ja és el laberint multicursal i de planta fixa més gran d’Espanya. A més, a nivell internacional es posicionarà com el tercer més gran d’Europa.

L’espai compta amb 7.000 metres quadrats i 3 quilòmetres de recorregut. Està compost per 4.000 plantes de Ligustrum Japonica i un quadrat central de Photinia Red Robin. Aquest contindrà una escultura de dinosaure de grans dimensions. El viver Peñisverd ha sigut l’artífex d’aquest nou projecte.

El alcalde de Peñíscola, Andrés Martínez, visita el laberinto.

El laberint es completa amb més de les més de 70 places d’aparcament de què disposarà el recinte. A més, s’ultima una zona annexa al propi laberint que allotjarà espais per a l’oci dels més xicotets.

L’alcalde de la Peníscola, Andrés Martínez, ja ha visitat el nou espai verd. L’edil ha volgut posar en valor aquesta aposta per la creació de recursos turístics en el destí. «Valorem molt l’esforç d’aquesta iniciativa de capital privat per posar en valor les activitats a l’aire lliure, la promoció dels espais verds i l’aposta pels recursos turístics sostenibles», ha manifestat, augurant èxit a la nova instal·lació.