Thyssen

El Mata Mua, l’imponent iot de la baronessa Thyssen ha atracat en el port de Dénia. L’aristòcrata arribava ahir a la nit a la costa alacantina, en el que sembla una parada tècnica ja que este matí, l’embarcació no estava en la zona portuària.

Però la vídua del baró Thyssen no és l’única personalitat de la reialesa i l’aristocràcia que ha passat per la Comunitat Valenciana per a gaudir del seu clima i les seues platges. La totpoderosa jequesa de Quatar, sol recalar en la ciutat d’Altea per a passar uns dies en el prestigiós SHA Wellness Clinic, un centre de salut i bellesa i que es troba en aquesta ciutat costanera de la província d’Alacant.

La líder de Qatar, considerada una de les dones més elegants i belles del món, s’ha convertit en tot un símbol d’Orient, llevant-li el lloc a Rania o Noor de Jordània, així com algunes de les dones de la reialesa musulmana. Habitual en la llista de les dones més influents del món, segons la prestigiosa revista Forbes, la jequesa de Qatar, ha visitat en diverses ocasions el nostre país, bé per a reunir-se amb la Família Real espanyola, bé per a signar un conveni d’intercanvi d’estudiants amb la Universitat de Deusto.

Però la visita més comentada va ser la que va realitzar la reina Letizia a Xàbia en 2012. L’esposa de Felipe VI es trobava de viatge privat amb el seu grup d’amigues més íntim, quan va haver de tornar a Madrid amb caràcter d’urgència ja que el seu sogre, el rei Juan Carlos va haver de ser intervingut en un hospital de la capital a causa de la fractura de maluc que va patir, estant de cacera a Botswana.