La Sala Russafa, la companyia teatral Colectivo Fracasadas i l’ONG Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat han posat en marxa ‘Especial Refugiats’, una setmana plena d’activitats dedicades a conscienciar al públic valencià del drama que viuen milers de refugiats en el món.

Tot sorgeix a través de les xarxes socials quan els actors Manuel Puchades i Amparo Ferrer, després d’una visita a Grècia, decideixen contactar amb el director teatral Ximo Flores perquè escriga les seues experiències viscudes en aquell viatge però també en el viscut en la recent crisi migratòria. I així naix l’obra Los invitados.

Per als responsables d’aquesta sala de València, el llenguatge teatral és perfecte per a remoure les consciències dels ciutadans i fer veure el drama que s’està vivint en el món, a causa de la migració forçosa i les persones que fugen dels seus països que aqueix assumpte no caiga en l’oblit.

L’ONG CEAR, ha decidit col·laborar en aquesta proposta tan original ja que creun fermament en el poder seductor de l’art. Els convidats es representarà dimecres i dijous a les 20:30 en la sala Russafa de València.