La Patrona Street Food & Coffee acaba d’obrir les seues portes a València amb una proposta original i suculenta a parts iguals. Tacs quesadillas, burritos, nachos, guacamole, chicharrones i gringas tot en format Street Food.

Uns deliciosos plats exprés, amb un punt d’innovació, amb els quals els seus propietaris volen teletransportar al client a la frontera mexicana i que aquest es delecte amb els costums culinàries de la gent mexicà- nord-americana que viu a Texas. Perquè La Patrona és precisament açò, un lloc de fusió, contrastos i color. Dues cultures que s’uneixen conservant el millor de cadascuna d’elles.

A més La Patrona, situada en la cèntrica Plaça de Cánovas, compta amb un horari ininterromput que de divendres a diumenge s’amplia les 24 hores del dia amb un servei take away durant la matinada.

Darrere d’aquest projecte es troben Jorge, Nicolás i Alfonso. Tres empresaris mexicans amb experiència en el sector gastronòmic tant a València com en altres punts d’Espanya. Per açò, i com no podia ser d’una altra manera, La Patrona compta amb els millors proveïdors per a poder oferir sempre el millor producte i la millor qualitat.

Un altre punt fort del restaurant és la seua cridanera decoració capitaneada per elements significatius de la cuina tex-mex, a més de mostrar una important picada d’ullet als orígens dels seus propietaris. Així, en el menjador interior de l’establiment trobem les imatges d’alguns dels monuments mexicans més emblemàtics tals com la Piràmide del Sol en Teotihuacan, la Basílica de Guadalupe o l’Àngel de la Independència.