Amazon

L’Ajuntament de Paterna ha expressat la seua satisfacció per l’interès que la multinacional Amazon ha mostrat pel Parc Empresarial Tàctica per als seus plans d’expansió a la Comunitat Valenciana.

El consistori ha asseverat, per mitjà d’un comunicat, que no confirmarà detalls concrets de l’expansió de la companyia amb l’objectiu de “respectar la seua política de comunicació” i han assenyalat que “haurà de ser la pròpia empresa qui decidisca com i quan aportar-los”.

No obstant açò, han celebrat que la instal·lació d’un nou centre de l’empresa nord-americana en sòl paternero “pot suposar la creació de llocs de treball i contribuir a la dinamització de l’activitat econòmica”.

El municipi ha valorat la relació establida amb la companyia nord-americana, “on la discreció, serietat i eficiència han imperat, donant com resultat la possible arribada d’una de les empreses més importants del món a la nostra ciutat”.

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha ressaltat que “no és casualitat que una empresa com Amazon s’haja interessat per Paterna per a la seua expansió, ja que el nostre municipi és un vertader enclavament estratègic industrial, per la seua situació geogràfica, les seues infraestructures i els serveis de les nostres Àrees Empresarials”.

“Nostres més d’1.400 empreses es veuran beneficiades amb la possible arribada d’una multinacional tan important com Amazon, i Amazon, al seu torn, de totes elles”, ha assenyalat.