La firma de moda per a xiquets Fina Ejerique pot presumir de vestir als més xicotets de les cases reals de mitja Europa. La primera vegada que els responsables d’esta marca, els tallers de la qual estan situats a Mislata, van veure com un dels seus dissenys es colava en la monarquia anglesa, va ser en el Christmas que els ducs de Cambridge van enviar  per a felicitar el Nadal. En ell, el xicotet George lluïa un suèter de la firma, en tons blaus i amb una greca en el coll.

Ana Pérez, directora de Màrqueting de l’empresa, no ho podia creure quan una clienta seua la va avisar. Van investigar les fotografies i quan es van cerciorar que, efectivament, es tractava d’un dels seus models, l’emoció els va embargar per complet perquè suposava una gran recompensa per al treball de tants anys i de tanta gent.

Però el besnét de la reina d’Anglaterra no ha sigut l’únic que s’ha posat els seus dissenys. Els prínceps hereus de Dinamarca, van triar un vestit de la col·lecció de Fina Ejerique perquè la seua filla, la princesa Josefina, assistira molt elegant a les celebracions de les noces d’or dels seus avis, la reina Margarita i el príncep Henrik.

Malgrat ser una de les firmes de moda infantil més importants del món, gràcies a que la reialesa europea confia en els seus dissenys per als seus xiquets i xiquetes lluïsquen perfectes davant l’opinió pública, Fina Ejerique i el seu equip seguiran treballant molt dur per a seguir complint amb les expectatives dels seus clients de tota la vida.