La Fira de Cocentaina s’amplia en 9.760 metres quadrats

Comença el compte enrere per a la Fira de Tots els Santos de Cocentaina

Imagen de la Feria cocentaina

Comença el compte enrere per a la Fira de Tots els Santos de Cocentaina, aquest any com a novetat s’ampliarà en 9.760 metres quadrats i els llocs arribaran fins a l’Avinguda del País Valencià. La nova zona comercial estarà ocupada pels sectors d’automoció i maquinària, que passen de tenir 43.900 metres en 2016 a 52.245 en 2017.

L’ampliació millorarà la circulació dels vianants i la viabilitat comercial dels expositors de la part alta del Passeig, que fins ara tenien poca afluència de visitants. Ara el circuit serà circular entre l’entre Passeig del Comtat- País Valencià-carrer Colón- Roger de Llúria.

Per garantir la seguretat durant els dies de fira el trànsit de vehicles es desviarà a la part alta del municipi, per l’avinguda Benilloba i del Ferrocarril. El servei de Taxi modificarà la seva parada i l’autobús Interurbà direcció a Alcoi oferirà parades alternatives.

La regidora de Fira, Mariona Carbonell, ha volgut destacar que “la mesura ha estat meditada i estudiada”. Segons afirma la Fira de Tots Sants cada vegada exigeix més però cal ser conscients que cada canvi o ampliació ha d’anar acompanyada de mesures de sugirdad i d’un estudi previ que permeti dur a terme la transformació amb tranquil·litat.