La d’enguany serà la tercera ocasió en què València viurà la seua particular Nit del Ninot, una oportunitat per disfrutar de l’Exposició del Ninot, al Museu de les Ciències de València, en horari extraordinari, que en este cas s’estendrà fins la mitjanit. El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha explicat que les portes de l’exposició es tancaran entre les 21 i les 22 hores per poder disfrutar d’un castell de focs artificials i, a continuació, s’obriran ininterrompudament fins la mitjanit.

L’espectacle pirotècnic, preparat inicialment per al dia de la inauguració de l’Exposició del Ninot i ajornat per l’alerta causada per fortes ratxes de vent, començarà a les 21:30 hores al llac que hi ha al costat del Museu de les Ciències. «Una vegada més un element fonamental de les Falles com és la pirotècnia torna a ser protagonista, en este cas com a preludi d’una Nit del Ninot amb què potenciem les visites a una de les cites més esperades del calendari faller, tant per a valencians i valencianes com per a totes i tots els turistes que ens visiten», ha explicat Fuset.

El regidor ha destacat la col·laboració amb la Ciutat de les Arts i les Ciències per continuar posant en valor l’art dels artistes fallers en un horari ampliat, de 22:00 a 00:00 de la nit per «continuar mostrant al món una gran exhibició d’art que permet a totes i tots els visitants votar per salvar de les flames els seus ninots preferits». A més, ha recordat que esta iniciativa també s’impulsa per grans museus de tot el món per arribar a nous públics amb horaris ampliats i obertures nocturnes.
L’adquisició de les entrades es manté igual que per a la resta de dies i es podrà fer via online o presencialment.

Programa de Fallas 2019

Los abuelos, las mujeres y el centenario del Valencia C.F protagonistas en la Exposición del Ninot