Sembla que cada vegada ens anem acostumant una mica més al confinament. Ja han passat quasi tres setmanes des que es va decretar l’estat d’alarma i, malgrat que és dur, molta gent ha trobat la solució a l’avorriment en les plataformes streaming. Com hem devorat moltes sèries i pel·lícules que teníem pendents, ací van les estrenes d’abril per a suportar la quarentena.

4T LA CASA DE PAPEL | Netflix

La sèrie espanyola que està triomfant a tot el món arriba amb nous lliuraments. Després de l’estrena de la tercera part en Netflix, arriba la quarta a la mateixa plataforma. Per a refrescar una mica la memòria: Nairobi (Alba Flores) es debat entre la vida i la mort, el Professor (Álvaro Morte) està fugint i han caçat a Lisboa (Itziar Ituño). Ara, ja podrem veure si aconsegueixen eixir del Banc d’Espanya.

Estrena: 3 d’abril.

LA LÍNEA INVISIBLE | Movistar+

Aquesta nova minisèrie de Mariano Barroso ens porta als anys 60. Quan ETA decideix travessar la ‘línia invisible’ i matar a la seua primera víctima, la Guàrdia Civil respon amb la mateixa moneda i mata al primer terrorista de la banda basca. Per això, els seus companys (Anna Castillo, Joan Amargós i Patrick Criado) decideixen venjar-se, iniciant una de les etapes més dures de la història d’Espanya.

Estrena: 19 d’abril.

DESDE OTRO LUGAR | AMC

La nova sèrie, dirigida i protagonitzada per Jason Segel, tracta la vida de quatre persones corrents a les quals els falta alguna cosa en les seues vides. Quan es creuen en el seu camí, comencen a descobrir reptes que els envien des de ‘un altre lloc’. Aquesta nova trama té grans protagonistes guanyadors i nominats a l’Oscar, com Sally Field o Richard E. Grant.

Estrena: 13 d’abril.

MRS. AMÉRICA | HBO

Ambientada en els anys 70 als Estats Units, aquesta minisèrie reivindica el moviment feminista de l’època. La protagonista és una activista conservadora (Cate Blanchett) que reforçarà les seues idees quan es tope amb el moviment que va ratificar l’Esmena d’Igualtat de Drets. L’activista s’oposa a la segona ona en la història del feminisme als Estats Units, encara que semble cada vegada més sòlida.

Estrena: 15 d’abril.

VIS A VIS: EL OASIS | Fox

Les aventures de Macarena (Maggie Civantos) i Zulema (Najwa Nimri) segueixen després del canvi de la sèrie quan va arribar a Fox. Molt més combativa i frenètica, el nou lliurament de Vis a vis continua a les dues protagonistes anara de la presó. A més, tornen a la ficció Alba Flores, Itziar Castro i Ramiro Blas.

Estrena: 20 d’abril.