Kike Mateu ha parlat en el programa ‘Ágora’ per a donar a conèixer la seua evolució. El periodista ha explicat que continua ingressat a l’Hospital Clínic de València. Aquest assegura que no es troba malament. A més, afirma que en organismes normals “el problema del coronavirus no són els símptomes sinó la capacitat de contagi”.

Mateu ha assenyalat que els seus símptomes “no han evolucionat” des del seu ingrés. A més, es mostra comprensiu amb la situació. Declara que està “on he d’estar, esperant que evolucione la malaltia”.

A l’ésser el primer pacient amb coronavirus de València, l’expert en esports també ha destacat que el seu cas serveix perquè les autoritats sanitàries estudien el Covid-19.

AIXÍ VA SER LA DETECCIÓ DEL CORONAVIRUS EN KIKE MATEU

Cal recordar que Kike Mateu va ingressar en el Clínic el passat 25 de febrer. Aquest va notar que no era un catarro normal i que els símptomes eren una mica diferents. En haver estat a Milà cobrint la trobada entre l’Atalanta i el València CF es va témer el pitjor.

Mateu va decidir no anar a treballar i es va personar a l’hospital valencià on es va sotmetre a les proves donant positiu. Després d’una setmana ingressat, el periodista segueix sense remetre al Covid-19 encara que en tot moment s’ha mostrat positiu. El redactor esportiu ha assenyalat en nombroses entrevistes que no és més que una grip normal i ha volgut llançar un missatge de calma a la societat.